Na malo čudnom mjestu

Mislilo se da više ničim ne mogu iznenaditi, ali onda su zajedno izveli ovo: "Ne obazirite se na nas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dva trenutačno najzanimljivija para u svijetu slavnih ujedinila su se za zajedničku fotku koja je mnoge ostavila bez teksta, ali Kourtney Kardashian, Travisa Barkera, Megan Fox i Machinea Guna Kellyja ništa ne dira.

Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly, te Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Braker ne prestaju šokirati javnost i svoje obožavatelje, ovog puta najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian - 4 Ups! Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Nakon što su plijenili pažnju na dodjeli VMA nagrada, par se odlučio zajedno zabaviti i snimiti zajedničku fotografiju u muškom WC-u, i to dok se, ni manje ni više, strastveno ljube.

"Ne obazirite se na nas", napisala je Kourtney uz objavljenu fotografiju na svom profilu na Instagramu, te dodala i onu na kojoj ona i Megan same poziraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Parovi svoje strasti nisu uspjeli obuzdati ni na crvenom tepihu uoči početka dodjele nagrada MTV VMA, gdje su pred fotografima izmijenili nekoliko sočnih poljubaca te su se neprestano smijali i grlili.

Privlačili su pažnju i svojim odjevnim kombinacijama, a ovaj je put Travis uspio biti manje odjeven od Kourtney, koja je inače poznata po golišavim izdanjima.

Megan se pojavila u potpuno prozirnoj haljini, ispod koje su se jasno vidjele njezine tangice, a istaknula je i svoj bujni dekolte. Njezin dečko, koji se također na dodjeli pojavio u upečatljivom izdanju, nije mogao skinuti ruke s nje, a zajedno su spremno pozirali fotografima, suzdržaniji nego inače, no kasnije su se ipak očito opustili.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene