Preslatko!

Korana Gvozdić uživa u majčinstvu nakon teškog razdoblja, ovim prizorom sve je rastopila: "Koja fotka!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić na Instagramu je objavila preslatku fotografiju sa sinčićem Oliverom, kojeg je dobila s Ivanom Šarićem prije sedam mjeseci.

Manekenka Korana Gvozdić u travnju je rodila sina Olivera, kojeg je dobila s komičarem Ivanom Šarićem.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Od tada redovito uveseljava svoje pratitelje na Instagramu fotografijama njihova preslatkog sinčića, a sada je jednom takvom opet uspjela sve rastopiti.

"Bebin smijeh - ne postoji ništa slađe od tog zvuka! A sada zamislite da se cijeli dan smiješkamo kao oni, da taj nevini osmijeh ne skidamo s lica od kada otvorimo oči... svijet bi bio jedno predivno mjesto", napisala je u opisu fotke na kojoj sinove nožice drži preko očiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Koja fotka!", "Ovo je preslatko", "Bebice", neki su od komentara koje je dobila uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu koji je objavila.

Podsjetimo, Korana i Ivan, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene