lijepa obitelj

Predivna fotka Korane i Šarića sa sinčićem Oliverom raznježila je poznate Hrvate, neki su primijetili i kome maleni više sliči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić i Ivan Šarić na Instagramu su objavili fotografiju na kojoj poziraju sa sinčićem Oliverom i rastopili sve redom.

Naša manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić uživaju u ulozi roditelja.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Otkako je njihov sinčić Oliver stigao na svijet, Instagram su pretrpali njegovim fotografijama, a sada su objavili i jednu obiteljsku, kojom su raznježili sve redom.

"Sreća započeta 2020., ostvarena 2021., nastavlja se 2022. ... i traje, i traje, i traje!" napisali su u opisu fotke na kojoj svi troje poziraju u snijegu, a prizor su komentirali i neki poznati Hrvati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Bože, ljepote i miline na jednoj fotografiji", napisala je ispod fotke voditeljica Ecija Ivušić. Pjevačica Ivana Kindl je primijetila da maleni Oliver sliči tati, dok su stilist Marko Grubnić, kantautorica Nika Turković i manekenka Anta Dujić u komentarima zalijepili srca.

"Najljepši ste", "Oliver je presladak", "Lutkica mala", "Predivno dijete od predivnih roditelja", još su neki od brojnih lijepih komentara koje su dobili.

Par je u svojim pričama na Instagramu otkrio da je trenutačno na odmoru u Firenci.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, koji je na svojem Instagramu podijelio i Šarić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Celebrity S 50 godina isklesanim tijelom posramljuje i upola mlađe frajere, a ne može mu odoljeti ni njegova zanosna supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene