blista!

Kolinda se pohvalila fotkom iz Dubaija u pripijenoj haljinici, pratitelji joj poručili da nikada nije bila ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se pohvalila fotkom iz Dubaija, a mnogi su joj pisali da nikada nije bila ljepša.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se pohvalila fotografijom iz Dubaija, gdje je bila na panelu EXPO.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

"Posljednji dan sajma EXPO. Hrvatska postaje sve prepoznatljivija", napisala je Kolinda u opisu fotografije te je čestitala jednom domaćem proizvođaču maslinova ulja na zlatnim medaljama, a ujedno je istaknula kako je uvijek govorila da je naše maslinovo ulje najbolje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

U samo sat vremena fotka je prikupila više od pet tisuća lajkova, a mnogi su joj u komentarima pohvalili izgled. "Nevjerojatna si", "Predivna", "Zaista si prekrasna, imaš divan osmijeh", "Odlična", "Nikad ljepša", samo su neki od komentara koje je dobila.

Kolinda je na fotki pozirala u pripijenoj ljubičastoj haljini i cipelama na visoku petu, a jednostavan, elegantan stil upotpunila je frizurom na koju smo svi već navikli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene