Jon Snow preljubnik?

Zvijezda "Igre prijestolja" vara suprugu s ruskom manekenkom, ona je objavila njegovu golu fotku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci Kit Harington i Rose Leslie vjenčali su se ovog ljeta u dvorcu u Škotskoj.

Omiljeni glumac s televizijskih ekrana našao se u ljubavnim nevoljama.

Pogledaj i ovo Kit Harington (Foto: Instagram) Treba mu odmor Kraj serije teško mu je pao: Jon Snow završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom

Radi se o Kitu Haringtonu koji je najpoznatiji po ulozi Jona Snowa u seriji "Game of Thrones" čija se 8. sezona s nestrpljenjem očekuje.

Posljednjih dana glumac se suočava s optužbama da vara svoju novopečenu suprugu i kolegicu iz serije Rose Leslie s kojom se vjenčao u lipnju ove godine.

Kita je za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podijelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je Kit. Na njoj muškarac spava s laptopom pored njega.

Olga tvrdi kako je zvijezdu hit serije upoznala u Luxemburgu gdje je i započela njihova afera, a priznala je i kako su spavali zajedno prije i poslije sklapanja braka. Preljubnici su se navodno vidjeli nekoliko puta, a njegov PR tim kratko se oglasio kako bi odbacio sve optužbe.

"Ovakve tvrdnje su potpuno netočne. Kit nikada nije bio u Luxemburgu niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom priopćenju.

Podsjetimo, Kit i Leslie svoju su vezu započeli još 2012. godine nakon upoznavanja na setu serije, no do zaruka 2017. godine nekoliko su puta prekidali te se mirili. I u spomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvjereni kako su stvoreni jedno za drugo.

Za mjesto vjenčanja odabrali su dvorac u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, tek nam ostaje vidjeti. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) +1 Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) +4 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Članica slavne obitelji priznala: ''Bila sam na drogama kad sam se prvi put udala, a i kad sam snimila pornić''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene