uzavrele strasti

Uvukla se u tangice, a njezin misteriozni dragi nije ju mogao prestati ljubiti, ona nije imala ništa protiv

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner nekoliko je dana na Barbadosu, a s njom je i novi misteriozni dečko od kojeg se ne odvaja.

Modna dizajnerica Kimberley Garner (29) nastavlja privlačiti pozornost na svom odmoru na kojem uživa s misterioznim muškarcem. 

Atraktivna Engleskinja, koja je poznata po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", na Barbadosu se ne odvaja od novog dečka. Par izmjenjuje nježnosti na plaži, a Kimberly je i obukla i još sitniji bikini s tangicama zbog kojeg privlači mnoštvo pogleda. 

Zbog svega toga njezinu dragom teško je maknuti ruke s nje. Usto su se i zaigrali u plićaku te je samo rijetke trenutke na plaži provela bez svoje nove ljubavi. 

Inače, reality zvijezda nedavno je također privukla pozornost s misterioznim muškarcem, koji kada ju nije ljubio, koristio je priliku da ju fotografira. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Kimberly je ljetovanje iskoristila i kako bi promovirala svoju liniju badića na Instagramu na kojem je dijelila seksi fotografije. Inače, Garner je prvu liniju kupaćih kostima kreirala 2013.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene