To se zove uživanje!

Pobjegla na odmor s novim dečkom pa svijet obilaze njezine fotografije u sićušnim bikinijima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner se ne skida iz atraktivnih badića dok uživa na plažama Barbadosa kamo je otputovala s novim dečkom čiji identitet još nije otkrila.

Proslavljena modna dizajnerica Kimberley Garner skroz se opustila na odmoru na egzotičnom Barbadosu odakle njezine fotografije u sićušnim kupaćim kostimima obilaze svijet, a ona ponosno pokazuje savršenu figuru.

Bez obzira nosi li na plaži bikinije s tangicama ili jednodjelne badiće 29-godišnja Kimberly uspijeva privući pažnju svojim izgledom, a na paparazze koji ju prate u stopu se gotovo niti ne obazire. Društvo joj pravi misteriozni muškarac od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima i ne prestaje izmjenjivati nježnosti na plaži.

Svoju izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Totalno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujuči i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je na društvenim mrežama.

Kimberly je prije godinu dana otkazala vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput - 5 +2 Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte haljinu kojom je Maja okončala svoju prvu voditeljsku avanturu, mislila je na baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene