ne odlazi s plaže

Zavodljivo pozirala u sićušnom badiću te se nije obazirala na znatiželjne prolaznike, ne čudi što je bila pravi mamac za poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner najbolje reklamira vlastitu liniju badića, a ovih je dana bila meta znatiželjnih pogleda na plaži na Karibima.

Modna dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner proslavila se vlastitim brendom kupaćih kostima koje je počela dizajnirati 2013. godine, a najnovije modele vlastite linije najbolje reklamira upravo ona.

Pogledaj i ovo showbuzz Riskantno! Zbog haljine s opasnim izrezima umalo je zasjenila glavne zvijezde Jamesa Bonda, čini se kao da je ponestalo materijala

Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili tijekom snimanja nove kampanje na Karibima, a Kimberley je na sebi imala sićušni badić neobična kroja u boji kože. Zavodljivo je pozirala fotografkinji te se izvijala u moru, a nije marila za slučajne prolaznike kojima je bila oku ugodna meta pogleda.

30-godišnja reality zvijezda uvijek se rado skine u kupaće kostime, a golišavih fotki ima bezbroj na svojim društvenim mrežama. Svoj izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu" rekla je prije nekoliko mjeseci.

Posljednjih tjedana uživa u društvu dečka čiji identitet još nije otkrila, a prije više od godine dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti te je prekinula dugogodišnju vezu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene