bezbrižno uživanje

Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner siječanj je odlučila provesti u Miamiju, a paparazzi je prate u stopu kada se odluči dan provesti na plaži.

Proslavljena modna dizajnerica Kimberley Garner uživa punim plućima posljednjih tjedana, a nakon što je Božić provela na Barbadosu, siječanjske dane odlučila je provesti u Miamiju. 29-godišnju ljepoticu fotografi su uhvatili na plaži, gdje je pokazala nevjerojatnu figuru na kojoj joj mnoge zavide.

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Sićušni bikini stajao joj je kao saliven, a iako je pažnju privlačila kombinacijom u tangicama, na Instagramu je napisala kako se i dalje pazi zbog pandemije koronavirusa. "U Miamiju sam, ali se striktno džim svih mjeta. Vidim da ljudi tulumare i ne obaziru se na pandemiju, no to se meni ne čini prikladnim. Sretna sam što mogu uživati na suncu i toplom vremenu, a suosjećam s ljudima koji moraju biti kod kuće. Budite dobri jedni prema drugima", napisala je Kimberley.

Mediji su se posljednjih tjedana raspisali i o tome da ima novog dečka s kojim su je uhvatili nekoliko puta, no dizajnerica čuva svoj privatni život od javnosti. Kimberly je prije godinu dana otkazala vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene