Riskantno!

Zbog haljine s opasnim izrezima umalo je zasjenila glavne zvijezde Jamesa Bonda, čini se kao da je ponestalo materijala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberly Garner pojavila se na premijeri novog filma o Jamesu Bondu "No Time to Die" u riskantnom i poprilično provokativnom izdanju u kojem je umalo zasjenila glavne zvijezde.

Britanska dizajnerica Kimberley Garner pobrinula se da dospije u središte pozornosti svečane premijere novog filma o Jamesu Bondu "No Time to Die" u londonskom Royal Albert Hallu gdje se pojavila u provokativnoj kreaciji.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson - 3 Što mislite? Imamo li novog Jamesa Bonda? O mišićavom ljepotanu šuška se već mjesecima, a od uloge života ga dijeli još samo sitnica!

30-godišnja Kimberley crvenim je tepihom vrlo hrabro koračala u bijeloj haljini s izrezima, a jedan pogled na nju bio je dovoljan da svi shvate kako ispod nje ne nosi ama baš ništa. Samopouzdano je pozirala fotografima i nije se činilo da brine hoće li možda pokazati više nego bi smjela. Čak je iskoristila i priliku da zavodljivo pozira uz izložene modele automobila i motora iz filma o slavnom agentu.

Kimberley je tako umalo zasjenila glavne zvijezde događanja na crvenom tepihu, Daniela Craiga, Lashanu Lynch, Leu Seydoux i Anu De Armas.

Premijera najnovijeg filma o Bondu koji je režirao Cary Joji Fukunaga, prvotno je trebao biti objavljen u travnju 2020. godine, ali sve je pomaknuto na studeni, prije nego što je ponovno odgođeno na travanj 2021. godine, što je opet bilo pomaknuto zbog pandemije koronavirusa. Konačni datum izlaska filma potvrđen je za 30. rujna u Velikoj Britaniji, a 8. listopada u SAD-u, što su obožavatelji jedva dočekali. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene