bez imalo uređivanja

Kim Kardashian samouvjereno istaknula svoj najpoznatiji adut, pogledajte koliko se fotke razlikuju od onih s Instagrama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian koristi odmor na Bahamima za snimanje nove kampanje svojeg brenda SKIMS i ne izlazi iz seksi badića.

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) posljednjih tjedana uživa na Bahamima sa svojim 13 godina mlađim dečkom, komičarem Peteom Davidsonom.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Tamo neprestano izmjenjuje seksi badiće, a odmor u tropskim krajevima koristi i kako bi snimila novu kampanju svojeg brenda SKIMS.

Tijekom jednog od posljednjih snimanja ulovili su je paparazzi, a Kim je za tu prigodu obukla gotovo neprimjetni badić u nijansi njezina tena, zbog kojeg ćete dvaput morati pogledati kako biste se uvjerili da ima nešto na sebi.

Ne obazirući se na znatiželjne poglede, Kim je marljivo pozirala svojim fotografima, pokazujući svoje zanosno tijelo sa svih strana.

Iako je često na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija koje dijeli na Instagramu, sudeći po njezinu izgledu na paparazzo fotkama, čini se da Kim fotošop uopće ne treba, no ona ga i dalje uporno koristi i radi greške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ni njezin najnoviji promašaj nije promakao milijunima obožavatelja, a radi se o sada već izbrisanoj fotki, na kojoj je pretjerano stanjila desnu nogu u području koljena, koju je objavio The Sun.

No Kim posljednjih mjeseci puno manje puni medijske stupce svojim promašajima, a više se piše o njezinu ljubavnom životu. Mlađahni Pete je prvi muškarac s kojim je povezana nakon razvoda od Kanyea Westa, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye.

Pete je inače poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dynevor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Prije Phoebe bio je zaručen s pjevačicom Arianom Grande, a kleknuo je nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli nakon nekoliko mjeseci, u listopadu 2018., jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

Neko je vrijeme ljubio i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, nakon koje je sreću nakratko pronašao s mladom zvijezdom Kaijom Gerber, inače kćeri manekenke Cindy Crawford. U njegovu zagrljaju bila je i glumica Margaret Qualley, a sve djevojke redom je brzo izmjenjivao.

S Kim je prije nekoliko mjeseci gostovao u showu "Saturday Night Live" te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su baš oni novi par na sceni, što se s vremenom pokazalo i točnim.

Kimin bivši Kanye je utjehu nakon razvoda pronašao u 31-godišnjoj glumici Juliji Fox, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene