što se krije iza geste?

Razveselila obožavatelje i objavila da im poklanja pola milijuna dolara, no "caka" je u detalju koji je sama odala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian West na Twitteru je objavila da će 1000 svojih obožavatelja poslati po 500 dolara, a novac koji dijeli zapravo prirpada kompaniji Cash App.

Reality zvijezda Kim Kardashian West (40) na Twitteru je objavila da želi pomoći svojim obožavateljima koji su se zbog pandemije koronavirusa našli u financijskim problemima doniranjem sveukupno pola milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

"Hej, društvo! 2020. je bila teška i mnogi se moraju brinuti kako će platiti stanarinu i kupiti hranu. Želim širiti ljubav pa sam odlučila 1000 ljudi uplatiti po 500 dolara", napisala je starleta te je pozvala obožavatelje da joj ostave svoje "scashtagove", odnosno brojeve računa u aplikaciji Cash App.

A upravo taj detalj na kraju njezine objave odao je da novac koji dijeli nije uopće njezin, a i glasnogovornik mobilne aplikacije za prijenos novca Cash App je za Refinery29 potvrdio da su s Kim potpisali ugovor i da financiranju ovu, naizgled veliku humanitarnu gestu starlete.

Kardashiankin tvit već ima više od 200 tisuća komentara obožavatelja koji joj ne prestaju ostavljati svoje brojeve računa u nadi da će biti odabrani za nagradu, iako Kim nije točno objasnila kako će odabrati dobitnike.

Ovo nije prvi put da su poznati udružili snage s aplikacijom Cash App i pretvarali se da doniraju vlastiti novac. Prošlog tjedan isto je napravila i reperica Megan Thee Stallion, koja je na Twitteru dijelila bitcoine u sveukupnoj vrijednosti od milijun dolara, prenosi Refinery29.

No iako sada dijeli tuđi novac, Kim je ranije ove godine donirala svojih milijun dolara za borbu protiv koronavirusa, a 20 posto profita njezina brenda SKIMS odlazi organizaciji "Baby 2 Baby" za pomoć potrebitoj djeci i roditeljima tijekom pandemije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Margaret Qualley (Foto: Getty) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Spetljao se s kćeri jedne od najljepših žena u Hollywoodu, vrućim poljupcima na parkingu potvrdili vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene