Kakva raskoš!

Bitka za Božić: Pogledajte milijunske domove slavnih ukrašene za blagdane, jedna obitelj posebno si je dala oduška

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian nije pretjerivala s ukrasima, ali njezina sestra Kylie Jenner dala si je oduška, a obitelj Kardashian i inače je poznata po raskošnom božićnom uređenju i slavlju. Ipak, Jennifer Garner svoju je unajmljenu vilu napravila najuočljivijom za nadolazeće božićne blagdane.

Slavni su iskoristili nadolazeće blagdane kako bi se natjecali tko će upečatljivije ukrasiti svoju raskošnu vilu, a neki su i pretjerali. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kim Kardashian i Kanye West svoj dom vrijedan 60 milijuna dolara u kalifornijskom gradu Calabasasu prilagodili su svom minimalističkom stilu. Stavili su na drva koja okružuju njihovu kuću lampice s bijelom svjetlošću. 

Kylie Jenner živi u vili u kvartu Holmby Hills u Los Angelesu koja se procjenjuje na 16 milijuna dolara, a nalazi se u blizini njezine sestre Kim, ali i Kourtney, Khloe te brata Roba i majke Kris. Kylie je odlučila malo raskošnije ukrasiti svoje imanje pa se tako kod nje žute lampice nalaze na živici, drveću i kući. 

Pjevačica i voditeljica Jessica Simpson odlučila se za veselije, šarene lampice na svom domu vrijednom 11,5 milijuna dolara u kalifornijskom gradu Hidden Hills. Ipak, nije pretjerivala s količinom ukrasa pa ih je stavila samo na rubove krova i pojedino drveće. 

Čini se kako je glumica Jennifer Garner nadmašila sve ostale zvijezde izgledom svoje vile u Los Angelesu koju unajmljuje i u njoj živi s troje djece koje je dobila s bivšim mužem Benom Affleckom. Prekrila je dijelove kuće i živice žutim i šarenim lampicama čija se ljubičasta svjetlost posebno isticala. 

Kate Hudson susjeda je Jennifer u kvartu Pacific Palisades u Los Angelesu, a posjeduje dvije kuće koje se nalaze jedna uz drugu. Kate je kupila dom u kojem je odrasla za 5,5 milijuna dolara 2003. i devet godina kasnije i kuću do nje za 5,3 milijuna dolara. Glumica je stavila dosta lampica na živicu pri ulazu u dvorišta te na kuće, no sve su žute i crvene boje, pa ne izgleda toliko pretjerano ukrašeno. 

Dennis Quaid bio je najskromniji pri širenju blagdanskog duha, a i njegova se kuća čini mnoge manje raskošna od onih ostalih zvijezda. Glumac je odlučio ne pretjerivati i stavio je bijele lampice na svoj dom. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene