Nešto je čudno

Khloe Kardashian zbunila pratitelje izgledom ruku i nogu na fotografijama, a onda se potrudila sve objasniti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian pohvalila se fotografijama koje je snimila za svoj brend, no umjesto divljenja dočekali su je zbunjeni komentari i čudne usporedbe.

Khloe Kardashian (36) nedavno je odradila snimanje za liniju odjeće za svoj brend i podijelila fotografije vjerojatno očekujući drukčije reakcije, no umjesto toga ljudi su se čudili dijelovima njezina tijela. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

Naime, Khloe je pozirala u trapericama, štiklama i grudnjaku sjedeći na sofi kraj bazena, a njezine obožavatelje zbunilo je zašto ima tako dugačka stopala i prste na rukama. 

"Tko je radio ovaj fotošop?", "Ovo izgleda čudno", "Ovi prsti su me prestrašili", "Ovo nije Khloe", "Kakva stopala", "Ove cipele su za veličinu 45", "Izgleda poput onog ubojice iz horora 'Slender Man'", komentirali su. 

Kardashianka se oglasila o svemu na Twitteru u nekoliko objava u posljednja 24 sata. "Mislim, kako bi netko mogao povjerovati da je ovo veličina mojih stopala?! To su kut fotografiranja i leće. I osobno mislim da je leća fotoaparata je*eno kul. Daje fotografiji drukčiju vibru i ne isti stari vizual koji uvijek gledam. Kako bilo, sretna sam s fotografijama", napisala je reality zvijezda. 

"Nemojte se brinuti! Nemam zastrašujuće duge prste! To su leće! Ne, nisam bila na operaciji kako bih rastegnula svoje prste i to nije greška u fotošopu. Nadam se da se možete prestati brinuti i da više niste zbunjeni, pa da uživamo u fotografijama. Ovo me zaista nasmijalo danas. Hvala na smijehu. Nije laž", istaknula je Khloe. 

Inače, Khloe je nedavnom objavom na kojoj se vidi golemi dijamant na njezinom prstu potaknula glasine o zarukama s ocem svoje dvogodišnje kćeri True, košarkašem Tristanom Thompsonom (29).

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene