nije joj lako

Prvi put se pojavila u javnosti otkako ju bivši moli za oprost poslije nove prevare u nizu, no mnogi su primijetili jednu promjenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian se posljednjih tjedana kloni fotografa, no svejedno su je ovih dana uhvatili s kćerkicom True koju ima s Tristanom Thompsonom.

Reality zvijezda Khloe Kardashian posljednjih se tjedana klonila javnosti otkako se saznalo da je otac njezina djeteta, Tristan Thompson, dobio dijete s fitness manekenkom Maralee Nichols. Ovoga tjedna uhvatili su je dok je s kćerkicom išla prema automobilu u Los Angelesu, no skrivala se od fotografa koji joj nisu davali mira.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian o tumoru - 1 Moglo je biti opasno Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

37-godišnja Khloe vidno je i mršavija nego ranije, a mnogi su primijetili da je ostala samo sjena njezinih nekad bujnih oblina. Njezini obožavatelji tvrde kako je sve posljedica stresa koji je doživjela u posljednjih nekoliko mjeseci, a svim silama pokušava ostati pozitivna te s bivšim nastaviti odgajati njihovu kćerkicu True.

Tristan Thompson se inače javno ispričao Khloe zbog prevare, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je zaista Maralee Nichols ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardashiankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na kojim sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aaliyah (Foto: AFP) +0 Aaliyah (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Imala je samo 22 godine i blistavu karijeru ispred sebe kada je bizarna pogreška naglo sve prekinula, trebala je ići i pred oltar

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Nekad i sad Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je naša energična pjevačica izgledala prije 17 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene