oglasila se i mladenka

Zbog bezobrazne haljine koju je nosila na vjenčanju prijateljice našla se na meti kritika, a evo kako je opravdala svoj odabir

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner odgovorila je na kritike zbog oskudne haljine koju je nosila na vjenčanju najbolje prijateljice.

Manekenka Kendall Jenner (26) našla se na meti kritika zbog seksi haljine u kojoj se pojavila na vjenčanju najbolje prijateljice Lauren Perez u studenom prošle godine.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Nakon što je odradila ulogu djeveruše u čednom izdanju, Kendall se za svadbeno slavlje presvukla u oskudnu crnu haljinu s brojnim prorezima, koji otkrivaju puno gole kože.

Njezin modni odabir javnost je osudila neprimjerenim za tu prigodu te čak i bezobraznim, a ona ga je sada pojasnila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LPW (@laurenperez)

"Pitala sam je za odobrenje", napisala je Kendall ispod fotki s vjenčanja koje je mladenka objavila na Instagramu, nakon što su se nanizale kritike na njezin račun.

"Izgledala je prekrasno", podržala ju je i sama mladenka.

Kao i njezinim slavnim sestrama, manekenki golišava izdanja nisu strana, no dosad se zbog toga nije našla u problemima. U haljini koja otkriva još više od ove zbog koje su je popljuvali pojavila se i na zadnjoj Met Gali, koja se održala u rujnu 2021., a tada je za svoj modni odabir dobila same pohvale.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao pravu prirodnu ljepoticu, pa mnogi žale kad vide ove prizore, koji su posljedica odlazaka pod nož

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene