zaslužila je sreću

Život joj je obilježila bolna tragedija, s njom su tugovali milijuni, a sad je mnoge obradovala vijest koju je podijelila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meadow Walker zaručila se s glumcem Louisom Thorntonom-Allanom koji nije baš poznat javnosti za razliku od nje kojoj je život obilježila strašna tragedija, gubitak oca Paula Walkera.

Kći tragičnog preminulog glumca Paula Walkera, Meadow Walker (22) pohvalila se na Instagramu da se zaručila za dečka Louisa Thorntona-Allana. 

Pogledaj i ovo Paul Walker (Foto: AFP) baš tužno Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

Manekenka je podijelila video na kojem pokazuje zaručnički prsten dok pliva u bazenu i pritom se smješka. Mnogi su čestitali Meadow, koja ima 2.7 milijuna pratitelja, na lijepoj vijesti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Louis je podijelio snimku svoje djevojke na Instagram storyju. Upravo je glumac početkom srpnja potvrdio njihovu vezu kada je podijelio zajedničku fotografiju na kojoj sjede vani na ležaljkama i sretno se gledaju. 

"Najbolja prijateljica", napisao je Louis koji nije baš poznat javnosti i zna se tek da ima 20-ak godina te se bavi glumom. Ubrzo je Meadow komentirala njegovu objavu.

"Moja ljubav", istaknula je. Dobili su i brojne čestitke i komplimente da su divan par. 

Inače, manekenka se krajem lipnja pojavila se na premijeri novog, devetog nastavka hit-franšize "Brzi i žestoki" koja je proslavila njezinog pokojnog oca Paula.

Meadow je ostala bez oca Paula 30. studenog 2013., nekoliko tjedana nakon njezinog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Porscheom zabio u metalni stup na ulici i vozilo se zapalilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Thornton-Allan (@louisthorntonallan)

Meadow ga se često prisjeća u svojim objavama na Instagramu i svaki put dirne u srca milijune koji ju slijede na toj društvenoj mreži. Meadow većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Obožavatelji tijekom posljednjih nekoliko godina ne prestaju uspoređivati glumca i njegovu lijepu kćer. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene