Izabrala trenutak

Trumpova kći posljednji dan njegova mandata podijelila vijest zbog koje jedino ona ima razlog za slavlje u ovoj situaciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tiffany Trump objavila je da se zaručila za biznismena i sina multimilijardera Massada Boulosa, Michaela Boulosa, s kojim je u vezi od 2018. godine.

Tiffany Trump (27) odlučila je učiniti posebnim posljednji dan predsjedničkog mandata njenog oca Donalda Trumpa, pa je objavila sretnu vijest da se zaručila s Michaelom Boulosom (23). 

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje u New Yorku PRVA OBITELJ SAD-a Upoznajte glamurozne nove stanare Bijele kuće!

"Bila je čast slaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, no ništa nije posebnije od mojih zaruka za mog nevjerojatnog zaručnika Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja!" napisala je Tiffany pokraj fotografije na Instagramu na kojoj je pozirala sa zaručnikom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Primila je brojne čestitke, a među prvima je bila ona njezine polusestre Ivanke Trump. "Tako sam sretna zbog tebe i Michaela! Volim te, Tiff!", napisala joj je Ivanka. Našlo se tu i drukčijih komentara onih koji su sretni jer Tiffany, njezin otac i ostatak obitelji napuštaju Bijelu kuću. 

"Zbogom", "Dobro je da tvoj otac odlazi", "Nikog nije briga", "Pokušavaš se riješiti prezimena Trump što prije", "Odlazi", napisali su joj.

Inače, Tiffany i Michael u vezi su od 2018. On je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a prošle godine u listopadu ona je privukla pažnju kada se napila za svoj rođendan i vikala na plaži u Miamiju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene