što će reći njezin slavni tata?

Pohvalila se tetovažom na zanimljivom mjestu nakon što neko vrijeme nije objavljivala golišave fotografije: "Odličan pogled"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin pozirala je u bikiniju kako bi pokazala koje je mjesto odabrala za novu tetovažu koja je oduševila njezine brojne pratitelje, no sigurno se neće svidjeti njezinom ocu Alecu Baldwinu koji je ranije izrazio neslaganje s njenim golišavim objavama.

Ireland Baldwin (25) neko vrijeme nije pozirala u golišavim izdanjima pa je odlučila prekinuti to fotografijom u badiću. 

Pogledaj i ovo showbuzz a sve dobila na pladnju Skidanjem za lajkove izluđuje slavnog oca, ali nije ju briga - uvijek pronađe novi način da šokira!

"Provodim više vremena bez Instagrama, no imam novu tetovažu jer volim impulzivne odluke", istaknula je kći bivših supružnika Aleca Baldwina i Kim Basinger. 

Ireland je pozirala u kupaćem kostimu čije je gaćice uvukla kako bi se bolje vidjela tetovaža na njezinoj stražnjici koja je zbog toga došla u prvi plan. Kako se čini na fotografiji, manekenka je tetovirala kaubojsku čizmu i riječ "yeehawi" što je izraz entuzijazma koji se povezuje s kaubojima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin)

Irelandina tetovaža je izazvala oduševljenje kod njezinih pratitelja, a dobila je više od 18.800 lajkova. 

"Yeehaw tetovaža je seksi! U isto je vrijeme primjerena i seksi", "Lijepa", "Dobar pogled", "Odlična tetovaža", "Kraljica", "Seksi", komentirali su. 

Manekenka od ranije ima nekoliko tetovaža po rukama, a jedna od njih je francuska riječ ecureuil koja znači vjeverica, a strani mediji su pisali da je taj nadimak dala svom ocu Alecu. 

Upravo on ne voli kada Ireland objavljuje golišave fotografije zbog čega su se ranije svađali te joj je ostavljao nezadovoljne komentare ispod objava. 

Inače, manekenka je krajem veljače podijelila sliku na kojoj je je bila u kadi. Ireland, koja je izgradila svoju slavu na činjenici da je kći bivših supružnika Aleca Baldwina i Kim Basinger, pozirala je iz profila i desnu dojku je prekrila laktom pa ipak nije pokazala previše, a isticalo se i njezino lice jer je oči našminkala tušem.  

Manekenku na Instagramu prati 657.000 pratitelja. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene