Skandalima nema kraja

Bivša manekenka koja šokira izgledom misli da je iznad zakona, a zbog razuzdanog ponašanja sada joj prijeti zatvorska kazna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price dosad je zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta no nijednom nije zavrpila u zatvoru, a osim po razuzdanom ponašanju, poznata je i po brojnim estetskim operacijama kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Bivša manekenka i reality zvijezda Katie Price ide na sud zbog još jednog u nizu prometnih prekršaja i prijeti joj zatvorska kazna.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Problematičnu zvijezdu, kojoj je vozačka dosad oduzeta već šest puta, policija je uhvatila dok je u BMW-u vozila brzinom iznad dopuštene u blizini svoje vile u Horshamu u zapadnom Sussexu, piše Daily Mail.

Prekršaj se dogodio u rujnu prošle godine, samo 11 dana prije nego što se slupala autom i hitno je prevezena u bolnicu, a mediji su tada pisali kako je razina alkohola u njezinoj krvi bila dvostruko viša od zakonske granice te je usto bila i pozitivna na kokain.

Tada je izbjegla zatvor i dobila je uvjetnu kaznu od 16 tjedana jer se prijavila u centar ta rehabilitaciju.

Katie je i ranije imala problema sa zakonom U listopadu 2019. godine dobila je zabranu vožnje na 18 mjeseci jer nije obavijestila policiju tko je vozio njezin ružičasti Range Rover tijekom nesreće u jugoistočnom dijelu Londona. Zabrana je još bila na snazi kada je Price slupala svoj BMW u rujnu 2021. godine, kao i za vrijeme navodnog prekršaja prekoračenja brzine, zbog kojeg sada ide na sud.

Još neki od njezinih ranijih prekršaja uključuju bježanje policiji, korištenje mobitela tijekom vožnje i neplaćanje kazni.

Okružna sutkinja Amanda Kelly na ranijem suđenju zaključila je kako Katie misli da je iznad zakona te je dodala i kako je zapisnik njezinih prometnih prekršaja jedan od najgorih koje je vidjela.

Price je zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta, no nijednom nije bila u zatvoru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Price (@katieprice)

Osim razuzdanim ponašanjem, Katie pažnju javnosti privlači i brojnim estetskim zahvatima kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Tako su prije par mjeseci svjetski tabloidi pisali o 13. operaciji povećanja grudi kojoj se podvrgla. Njezina je obitelj bila užasnuta tom odlukom, a liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

Katie, koja je inače majka petero djece, imala je prvu estetsku operaciju sa svega 18 godina, kada je povećala grudi i podvrgla se liposukciji. Kroz protekla dva desetljeća nanizala ih je velik broj, a od njezine prirodne ljepote danas je malo toga ostalo.

  1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 +0 Blanka Vlašić Celebrity Blanka Vlašić pohvalila se golemom terasom svojeg stana u Splitu, od pogleda zastaje dah, a i susjedi imaju što za vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene