Baš je prava diva!

Ova 53-godišnjakinja uspješnu godinu okončala je na najbolji mogući način - zaglavila je na plaži!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Kate Walsh, koju najviše pamtimo iz serije "Uvod u anatomiju", snimljena je u badiću na plaži u australskom gradu Perthu, gdje živi već gotovo godinu dana.

Za američku glumicu Kate Walsh 2020. godina bila je poprilično užurbana i aktivna. Glumila je u čak dvije popularne serije "The Umbrella Academy" i "Emily u Parizu" te unatoč situaciji s pandemijom sada uživa na zasluženom odmoru, ali ne bilo kakvom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve počelo prije dvije godine Zvijezda "Uvoda u anatomiju" o strašnoj dijagnozi: Otkrili joj tumor na mozgu veličine limuna

Naime, 53-godišnja Kate novu je godinu započela u bikini izdanju na plaži australskog Pertha, gdje je pokazala sjajnu formu i prirodan izgled tijela.

Za uživanje u moru odabrala je šareni badić koji je istaknuo njezin dekolte i duge noge koje su njezin zaštitni znak.

Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" tamo se preselila iz Kalifornije, točnije bila je primorana tamo ostati nakon što su se granice zatvorile zbog koronavirusa još u ožujku prošle godine.

"U početku se nisam mogla vratiti kući, a sada kada mogu, ne želim se vraćati. Moja vlastita majka koja ima 86 godina govori mi da se ne vraćam i da živimo u izazovnim vremenima", izjavila je Kate za The Daily Telegraph.

Dodala je i kako je pronašla novi projekt kojem se strastveno posvetila i otkrila da ima planove kako ojačati australsku lokalnu filmsku industriju nakon što je počela bilježiti gubitke zbog pandemije.

"Iskreno, jako sam sretna. A to je, ako to usporedite s trenutačnom situacijom u svijetu, pomalo ludo", zaključila je Kate.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene