razveselila milijune ljudi

Jedna od najseksi žena vratila se na društvene mreže rijetkom obiteljskom fotkom: "Vraćam se puna energije.."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Upton nije objavljivala na Instagramu od 7. studenog 2020., a na prvoj fotografiji koju je podijelila je s mužem Justinom Verlanderom i kćeri Genevieve.

Kate Upton (28) često dijeli fotografije s mužem i kćeri, no rijetko su na njima svo troje. 

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva (Foto: AFP) Uvjerite se sami! Navodna Putinova ljubavnica neodoljivo podsjeća na manekenku koja je 2013. zaludjela svijet svojim oblinama!

Jedna od najseksi žena na svijetu objavila je lijepu obiteljsku sliku sa suprugom, igračem bejzbola Justinom Verlanderom (37) i dvogodišnjom kćerkicom Genevieve.

"Sretna Nova godina! Tijekom 2020. uzela sam pauzu od društvenih mreža i fokusirala se na zdravlje, obitelj i smanjivanje gledanja u ekrane. Većinu našeg vremena smo proveli doma kao obitelj na istinski kvalitetan način. Išli smo na nekoliko sigurnih, socijalno distanciranih izleta i uspjela sam se usredotočiti na neke strasti poput jahanja konja. Uzbuđena sam što se vraćam puna energije i spremna podijeliti nekoliko uzbudljivih poslovnih projekata te nekoliko stvari koje sam pripremila. Naravno, i dalje Covid-19 smatramo ekstremno ozbiljnim, no u osnovi želim reći da sam se vratila na Instagram! Dobrodošla, 2021.!", napisala je Kate koja je od 7. studenog nije objavljivala na društvenim mrežama. To je teško palo njenim pratiteljima kojih ima 6.1 milijuna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

Inače, manekenka i glumica se proslavila svojom ljepotom, odnosno oblinama i javnost ju je prošle godine kritizirala jer je smršavjela. Upton je svoju manekensku karijeru započela još kao 15-godišnjakinja. 

Krasila je brojne naslovnice svjetskih časopisa, a za mnoge od njih ima anegdote. Jedna od manje ugodnih bila je ona na snimanju naslovnice za časopis Sports Illustrated 2013. godine. Upton je rekla kako je gotovo umrla na snimanju na Antarktici. "Kada sam se vratila od tamo, imala sam osjećaj kao da mi se tijelo gasi jer sam previše bila na hladnoći. Nisam dobro čula ni vidjela jer se moje tijelo jako borilo da ostane toplo", ispričala je tada. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene