pokazala kakva je!

Pogledajte kako se Kate Middleton ponijela u nezgodnom trenutku koji su snimili fotografi, ovakvu reakciju sigurno nisu očekivali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton fotografi su snimili dok se u Kopenhagenu spuštala niz tobogan i pala, a njezina reakcija sve je oduševila.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (40) trenutno je samostalnom službenome posjetu Kopenhagenu, na kojem je fotografi prate u stopu.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Tako im nije uspjela promaknuti ni poprilično neugodna situacija u kojoj se našla tijekom posjeta parku Legoland, gdje je pokazala svoju zaigranu stranu.

Kate se spustila niz dugački tobogan te se pri ustajanju poskliznula i pala, nakon čega je prasnula u smijeh i pokazala da se zna šaliti na vlastiti račun, a njezina reakcija je oduševila javnost.

Inače, Kate u Danskoj promovira rad kraljevskog Centra za rano djetinjstvo, projekta koji joj je jako blizak srcu. Tijekom posjeta je otkrila i kako su njezina djeca George, Charlotte i Louis ljubomorni jer nisu mogli s njom posjetiti Legoland, a priznala je i da se suprug William već uoči putovanja zabrinuo kako će se vratiti kući sa željom da naprave još jedno dijete.

Inače, Kate je i pred kraj prošle godine, točnije na sam Božić, osvojila simpatije javnosti svojim skrivenim talentom. Vojvotkinja je skupila hrabrost i u božićnom televizijskom specijalu Together at Christmas održala koncert s pjevačem Tomom Walkerom, kojemu je ona bila pratnja na klaviru, a za svoj prvi javni nastup dobila je same pohvale.

Zbog svega toga ne čudi da je često nazivaju miljenicom Britanaca, a svoje simpatije prema njoj ne krije ni kraljica Elizabeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene