Vruća večer!

Njezini izlasci u ekstrakratkim i tijesnim kombinacijama paparazzima ne mogu promaknuti, a o ovoj će se još dugo pričati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kara Del Toro iskombinirala je ultrakratku suknju i grudnjak za izlazak na večeru s prijateljima, a u stopu su ju pratili dežurni paparazzi.

Američka manekenka Kara Del Toro poznata je po svojim hrabrim i izazovnim odjevnim kombinacijama, a jednu takvu izabrala je i za izlazak na večeru u popularni restoran u Zapadnom Hollywoodu.

27-godišnja Kara nije skidala osmijeh s lica dok su blicevi s kamera dežurnih paparazza bili usmjereni samo prema njoj, i to zahvaljujući ekstrakratkoj bijeloj suknji koju je kombinirala s bež sakoom ispod kojeg je nosila samo grudnjak, a koji joj je jedva obuzdao bujni dekolte.

Karu na Instagramu prati 1,6 milijuna ljudi, svoj put do slave pronašla je radeći kao model i snimajući kampanje za brojne poznate brendove. Upravo se zbog manekenske karijere odlučila iz Houstona preseliti u Los Angeles i čini se da u toj odluci nije pogriješila.

Nedavno se našla u središtu pozornosti kada je postalo jasno da fotografije za društvene mreže dodatno uređuje kako joj se ne bi potkrala neka sitna "nesavršenost", ali fotografije snimljene u realnosti pokazale su da se i ona poput brojnih žena bori s celulitom, koji se ne ulici ipak ne srami pokazati, što je sasvim normalno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +0 Albina Grčić Celebrity Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) +7 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Zgodni Vrsaljko najbolje zna kako rastopiti srca svojih obožavateljica, tko bi odolio ovakvim prizorima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene