pronađite razliku

Nova djevojka kontroverznog repera otišla je korak dalje u kopiranju njegove bivše i skinula se do kraja, sličnost je sada još očitija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chaney Jones i Kanye West na Instagramu su potvrdili vezu nakon čega je ona iskopirala razgolićene fotografije njegove bivše supruge Kim Kardashian.

Chaney Jones (24) je nova djevojka repera Kanyea Westa (44) i nevjerojatno nalikuje na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian (41), s kojom ima četvero djece.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Par je sada vezu potvrdio zajedničkom fotografijom na Instagramu, a ona je zatim otišla korak dalje u kopiranju njegove bivše.

Naime, nakon što su je zbog izgleda i stila odijevanja proglasili klonom Kim Kardashian, Chaney je na društvenoj mreži podijelila svoje obnažene fotografije na kojima se pokrila samo kosom i pokazala raskošne obline koje su joj također zajedničke s Kim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Prizori su mnoge odmah podsjetili i na kampanju brenda KKW iz 2018. godine za koju je Kardashianka također pozirala razgolićena i pokrivena kosom.

Inače, otkako se doznalo za njezinu vezu s Westom, Caheney je naglo porasla popularnost na Instagramu gdje sada broji preko 290 tisuća pratitelja.

A da Kanye ima svoj tip žena potvrdio je i prethodnom vezom s Julijom Fox, koju su također zbog bujnih oblina uspoređivali s Kim.

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kardashianka se svim silama što prije želi rastati od Kanyea. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika.

Želi i maknuti prezime West, a javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer želi što prije brak s reperom ostaviti iza sebe.

Kanye je inače Kim preklinjao da mu se vrati, a napravio joj je scenu na humanitarnom koncertu na kojem je bio gost u Los Angelesu.

Kim je, pak, nastavila sa svojim životom i pronašla sreću s 13 godine mlađim komičarem Peteom Davidsonom. Pete je poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, a ljudio je Arianu Grande, Kaiju Gerber, Margaret Qualley i brojne druge slavne dame.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) Celebrity Zvijezda Prijatelja skupo plaća za greške iz prošlosti koje više ne može ispraviti, posljedice se jasno vide!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene