što se ovdje događa?

Jelena Karleuša privukla pažnju Kanyea Westa i to joj je jasno dao do znanja, a evo kako mu je ona uzvratila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West na Instagramu je zapratio Jelenu Karleušu, što nije promaknulo njezinim pratiteljima, a ona mu je odmah uzvratila praćenje.

Popularnu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu na Instagramu je zapratio svjetski poznati reper Kanye West.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Pjevačica koja je poznata i po raskošnim oblinama te osebujnim i vrlo oskudnim odjevnim kombinacijama reperu je odmah uzvratila istom mjerom, pa se tako Kanye našao među samo 34 profila koje ona prati na društvenoj mreži.

Vijest je prvo osvanula na Twitteru, nakon čega su je prenijeli i srpski mediji.

Zanimljivo je da je da za Jelenu zna i reperova bivša supruga Kim Kardashian, koja je svojevremeno nahvalila odvažan stil srpske pjevačice.

"Ovotjedna ženska simpatija je srpska pop-zvijezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi usporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to vidjeti. Stvarno je sjajna! Neki od njezinih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njezin hrabar stilski izričaj! Obje smo totalno glamurozne! Čini mi se da je moćna žena koja puno radi i to mi se sviđa! Poštujem je", napisala je jednom prilikom Kim o Jeleni, navodi Telegraf.rs.

Kanye se, inače, teško miri s razvodom od Kim Kardashian, koji je još uvijek u procesu, a utjehu traži u njezinim klonovima. Nakon kratke romanse s bujnom glumicom Julijom Fox trenutno se viđa s 20 godina mlađom influencericom Cheney Jones, koju je gotovo nemoguće razlikovati od njegove uskoro bivše supruge, s kojom ima četvero djece.

I dok Kim svim silama želi što prije okončati razvod i već je od suda zatražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika, on se teško miri s time, a poseban stres mu stvara i njezin novi dečko, 13 godina mlađi komičar Pete Davidson, kojeg je već nekoliko puta prozvao na društvenim mrežama, a zatim mu je posvetio i prijeteće stihove u svojoj novoj pjesmi "Eazy".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene