Bila su to vremena

Danas je zanosna plavuša, no većinu karijere Indira bila je crnka, škicnite kako je izgledala 2005. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je Indira Levak izgledala na božićnom nastupu njezine bivše grupe Colonia 2005. godine.

Pjevačica Indira Levak (47), iza sebe ima impresivnu karijeru koja još traje, a osim svojim hitovima, tijekom godina nas je često razveseljavala i promjenama imidža.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Danas je zanosna plavuša, ali i dalje često mijenja frizure i dužinu kose, posebice od kada je članica žirija u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje gledatelje gotovo svake nedjelje iznenadi novim izgledom.

No većinu karijere Indira je njegovala dugačku crnu kosu koja joj je u vrijeme dok je pjevala u grupi Colonia bila zaštitni znak, a do danas su mnogi lako mogli zaboraviti kako je tada izgledala.

Na to će vas podsjetiti fotografije iz 2005. godine s božićnog nastupa njezine bivše grupe koje su sada ponovno isplivale u javnost i na kojima Indira izgleda dosta drugačije nego danas.

S tamnom i jako dugačkom kosom te u potpuno crnom izdanju s remenom koji naglašava struk, stare fotke potvrđuju da je Indira oduvijek imala stila, a ono što se također nije od tada promijenilo je njezina zarazna pozitivna energija koju uvijek donosi sa sobom.

Indira se i sama ranije ove godine na Instagramu prisjetila sebe kao crnke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

U galeriji smo izdvojili još Indirinih starih fotki na kojima možete vidjeti kako se s godinama mijenjala, a ne propustite vidjeti ni kako će se srediti za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" u nedjelju, 27. prosinca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene