imao 23 godine

Preminuo mladi glumac, shrvana sestra, djevojka i brojne zvijezde opraštaju se od njega: "Izgubila sam drugu polovicu srca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Mickelson preminuo je u nedjelju 4. srpnja u dobi od 23 godine, a još nije poznat uzrok njegove smrti.

Mnoge se zvijezde opraštaju od glumca Daniela Mickelsona, koji je preminuo u nedjelju 4. srpnja u dobi od 23 godine, a među njima je i manekenka Kaia Gerber.

Još se ne zna uzrok smrti Mickelsona, koji je bio najpoznatiji po ulozi u seriji "Mani" i hororu "The Killer Clown Meets the Candy Man". 

"Sjećam se vremena kad smo sjedili na kauču i proveli cijeli dan smišljajući naš tajni jezik koji bismo govorili svaki put kad bismo se susreli. Željela bih kad bismo se mogli vratiti u to vrijeme. Željela bih da možemo govoriti rečenice koje su vjerojatno živcirale sve oko nas, ali mi smo se na njih samo smijali. Željela bih da i dalje sjedim na podu u kupaonici dok razgovaramo preko FaceTimea jer je to bilo jedino mjesto gdje bih imala Wi-Fi i nisam željela propustiti tvoj poziv. Hvala ti što si bio razlog toliko mnogo smijeha i sreće u svijetu. Neće biti isto bez tebe. Volim te, Daniele", napisala je u emotivnoj objavi na Instagram storyju Kaia Gerber, manekenka i kći supermodela Cindy Crawford.

Mnoge je svojim oproštajem od Daniela rasplakala i njegova mlađa sestra, model Meredith Mickelson. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson)

"Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopće ne znam što bih rekla. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu svog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više voljela", napisala je u objavi. 

Sućut su joj izrazile mnoge zvijezde, među kojima su Patrick Schwarzenegger, Paris Hilton i Amelia Hamlin. Od Daniela se oprostila i njegova djevojka Maddie Haley. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddie Haley (@maddiehaley)

"Ne želim da je ovo istina. Riječi ne mogu opisati kako se sada osjećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svijetu. Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce", dio je njezina emotivnog oproštaja. 

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene