Pomalo bizarno

Mlada influencerica izgubila život u teškoj nesreći, njezina posljednja objava na Instagramu ledi krv u žilama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Hennessy preminula je u motorističkoj nesreći u Brazilu, a njezin suprug teško je ozlijeđen.

Popularna brazilska influencerica Julia Hennessy smrtno je stradala u prometnoj nesreći vozeći se motociklom, a njezin suprug Daniel Cayuela teško je ozlijeđen, prenose tamošnji mediji.

Brazilske novine O Tempo izvješćuju kako je 22-godišnja Julia život izgubila u nesreći, u gradu Sao Jose dos Pinhais još u četvrtak, no vijest je tek sada izašla u javnost.

Na njezinu profilu na Instagramu, gdje ju je pratilo više od 300 tisuća ljudi, posljednja objavljena fotografija prikazuje nju i Daniela u motorističkoj opremi.

"Život je kratak, budimo ludi. Ja, ti, Bog i cesta. Tvoji snovi su i moji snovi", napisala je Julia uz fotografiju, a te njezine riječi nisu nikoga ostavile ravnodušnim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Júlia Hennessy Cayuela (@juliahennessy)

Par je putovao planinama južnog Brazila kada se njihov motocikl sudario s kamionom. Julia je bila helikopterom hitno prebačena u bolnicu, gdje je, nažalost, kasnije proglašena mrtvom. Njezin suprug također je hospitaliziran i bio je na dvije operacije.

"U šoku smo, ovo je preteško vrijeme za nas. Julia je bila moja kći od svoje šeste godine. Svi patimo", izjavio je njezin očuh Jeronimo Onofre za G1.

Dodao je i kako Daniel nije bio svjestan da je Julia preminula te su mu članovi obitelji morali reći tužnu vijest, kao i da je Julia imala veliku želju otvoriti vlastitu kliniku nakon studija biomedicine.

"Daniel je u šoku, puno plače i ne može vjerovati što se dogodilo. Bili su jako složni i zaljubljeni", izjavio je Onofre.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene