Nikad provokativnija

Izlazak iz kuće pretvorila je u pravi show za paparazze, čini se da baš uživa u slavi koju je stekla preko noći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Fox snimljena je u izlasku u Los Angelesu u još jednim razgolićenom izdanju u nizu, koje papararazzi nisu mogli propustiti.

Pjevačica Julia Fox trenutno uživa veliku pažnju javnosti zbog kratke romanse s reperom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Svoju novostečenu slavu koristi jako dobro i svaki izlazak iz kuće pretvara u show za paparazze, koji je s razlogom prate u stopu. Sada ih je počastila još jednim u nizu golišavim izdanjem za večeru s prijateljicom u jednom restoranu u Los Angelesu.

Za tu je prigodu obukla topić koji otkriva cijela leđa i stvara iluziju toplesa, dok sprijeda ipak prekriva grudi, ali ne može sakriti grudnjak. Oskudni topić kombinirala je s tajicama niskog struka te je naglasila svoje bujne obline, zbog kojih nije mogla izbjeći usporedbe s Westovom bivšom suprugom Kim Kardahian, s kojom dijeli i vrlo sličan stil odijevanja.

Čini se da Kanye definitivno ima svoj tip žena jer je nakon Julije utjehu od razvoda pronašao u još jednoj puno uvjerljivijoj kopiji svoje bivše, influencerici Chaney Jones.

Inače, Julija se nakon veze s Kanyeom pojavljuje na gotovo svim svečanim događajima, a nedavno je na jednoj dodjeli filmskih nagrada ukrala sve poglede u haljini koja otkriva puno gole kože.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene