Nikad provokativnija

Izlazak iz kuće pretvorila je u pravi show za paparazze, čini se da baš uživa u slavi koju je stekla preko noći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Fox snimljena je u izlasku u Los Angelesu u još jednim razgolićenom izdanju u nizu, koje papararazzi nisu mogli propustiti.

Pjevačica Julia Fox trenutno uživa veliku pažnju javnosti zbog kratke romanse s reperom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Svoju novostečenu slavu koristi jako dobro i svaki izlazak iz kuće pretvara u show za paparazze, koji je s razlogom prate u stopu. Sada ih je počastila još jednim u nizu golišavim izdanjem za večeru s prijateljicom u jednom restoranu u Los Angelesu.

Za tu je prigodu obukla topić koji otkriva cijela leđa i stvara iluziju toplesa, dok sprijeda ipak prekriva grudi, ali ne može sakriti grudnjak. Oskudni topić kombinirala je s tajicama niskog struka te je naglasila svoje bujne obline, zbog kojih nije mogla izbjeći usporedbe s Westovom bivšom suprugom Kim Kardahian, s kojom dijeli i vrlo sličan stil odijevanja.

Čini se da Kanye definitivno ima svoj tip žena jer je nakon Julije utjehu od razvoda pronašao u još jednoj puno uvjerljivijoj kopiji svoje bivše, influencerici Chaney Jones.

Inače, Julija se nakon veze s Kanyeom pojavljuje na gotovo svim svečanim događajima, a nedavno je na jednoj dodjeli filmskih nagrada ukrala sve poglede u haljini koja otkriva puno gole kože.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene