Opa!

Srpska voditeljica o kojoj svi pričaju osvanula u nikad kraćoj suknji, gole noge našle se u krupnom planu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jovana Jeremić u kratkoj haljini pokazala gole noge na malim ekranima pa se ponovno našla u središtu pozornosti.

Srpska voditeljica Jovana Jeremić jedno je od najpopularnijih televizijskih lica svoje zemlje i privlači pažnju gdje god da se pojavi, a tako je bilo i u njenoj nedavno prikaznoj emisiji za koju je odabrala poprilično odvažno izdanje.

Pogledaj i ovo Jovana Jeremić kakva raskoš! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

30-godišnja Jovana na malim je ekranima osvanula u nikad kraćoj sivoj suknji koju je iskombinirala s kratkim kaputićem, a u prvom planu su se našle njezine gole noge koje se potrudila istaknuti, a kombinacijom se pohvalila i na profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

To nije prvi put da svi pričaju o Jovaninom modnom odabiru, a jednom su je prilikom usporedili i sa Sedmom od Devet iz "Zvjezdanih staza" i to nakon što se u emisiji pojavila u pripijenom zelenom kombinezonu.

Prema pisanju srpskog Blica Jovana je nedavno obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suprug kavalir je brani od zlobnih komentara, a prijatelji su im bez srama ponudili nešto čemu se nisu nadali: "Bili smo protiv toga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene