Pokupio nešto gena!

Otac ga isprva nije htio priznati, ali već je na prvi pogled jasno čiji je sin, a sada je objavio i veliku novost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joseph Baena pohvalio se da je krenuo stopama svog oca Arnolda Schwarzeneggera i da na Havajima snima film "Lava".

Sin Arnolda Schwarzeneggera,  Joseph Baena najavio je na velika zvona da će se pojaviti u filmu pod nazivom "Lava", a velikom viješću pohvalio se i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Joseph Baena - 4 Nevjerojatna sličnost! Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

24-godišnji Joseph iskoristio je priliku i da pokaže svoju impresivnu građu i ne krije koliko je uzbuđen što kreće stopama slavnog oca, a njegovi su ga pratitelji odmah usporedili s Arnoldom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

"To su Arnoldovi geni", "Odlično", "Kralj džungle", Isti otac", "Mislio sam da snimaš Conana mlađeg", "Je li ovo maleni Arnold", "Nalikuje na Arnoldov film Predator", "Pokupio si nešto Arniejevih gena", "Pa ti si očeva slika i prilika", zaključili su njegovi obožavatelji.

Film "Lava" koji se trenutačno snima na Havajima, reklamira se kao prvi film koji je u potpunosti financiran kriptovalutom, no detalji radnje nisu poznati, kao ni tko se nalazi u ostatku glumačke ekipe.

Arnold je sina Josepha dobio u vanbračnoj aferi s Mildred Patriciom koja je za njega i njegovu suprugu Mariju Shriver radila kao dadilja. Iako ga je priznao tek nakon što je javnost saznala za preljub, otac i sin su danas u sjajnim odnosima i često provode vrijeme zajedno. 

Glumčeva supruga Maria je za preljub saznala tek nakon 25 godina braka, 2011. godine, kao i javnost, nakon čega je zatražila razvod. Zanimljivo je da se Joseph rodio u listopadu 1997. godine samo nekoliko dana nakon Christophera, Arnoldova najmlađeg djeteta.

“Ja sam kriv za sve. Ispričao sam se Mariji i djeci. Joseph je fantastičan i razumije situaciju. Ovo je teško za njega i moju djecu i moju obitelj. No dogodilo se i nekako mora sve funkcionirati“, rekao je Arnold jednom prilikom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) +3 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Celebrity Edin Džeko se u lijepu suprugu Amru zaljubio na prvi pogled, no na početku veze suočili su se s velikim izazovom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene