Jako tužno...

Bio je pravi ljepotan, za njim su patile žene diljem svijeta, a onda se odao alkoholu koji ga je uništio - ovako danas izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Rhys Meyers uhićen je zbog vožnje i automobilske nesreće koju je prouzročio u pijanom stanju u Malibuu.

Američki glumac Jonathan Rhys Meyers optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava usred koje je razbio auto u nesreći u Malibuu, a policija ga je nakon svega pustila na slobodu.

Glasnogovornik šerifova odjela iz Los Angelesa potvrdio je za magazin People da je 43-godišnji glumac dobio prekršajnu prijavu zbog vožnje pod utjecajem alkohola nakon nesreće koju je prouzročio prije nekoliko dana.

TMZ prenosi da je glumac, koji već godinama vodi vlastitu borbu s alkoholizmom, kriv za lakšu nesreću u kojoj je samo on sudjelovao. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, Jonathan je pokazivao jasne znakove alkoholiziranosti, što je potvrdio i alkotest.

Glumac ni njegov glasnogovornik zasad se nisu oglasili o nesretnom događaju.

Bivša glumačka zvijezda, za kojom su patile tinejdžerice diljem svijeta, posljednji je put u javnosti viđena u listopadu kada je s 3-godišnjim sinom Wolfom bio na plaži. Svojim izgledom danas šokira javnost jer od njegove naočite pojave i ljepote iz mlađih dana nije ostalo gotovo ništa.

Dosad je navodno bio na čak šest rehabilitacija, prvi put se u centar za odvikavanje u Malibuu prijavio 2005. godine kada je zatražio liječenje od ovisnosti, vratio se ponovno dvije godine kasnije.

Treći put se prijavio 2009. godine, a u studenom 2011. godine francuski sud mu je odredio novčanu kaznu u iznosu od tisuću eura i izrečena mu je uvjetna kazna u trajanju od 24 mjeseca zbog opijanja na javnom mjestu.

Prije pet godina se javno ispričao svojim obožavateljima nakon što su se u medijima pojavile njegove fotografije na kojima pije votku iz boce. U ljeto 2018. godine obećao je da će ostati trijezan kad je priveden nakon pijane svađe sa svojom suprugom Marom Lane na avionskom letu iz Miamija u Los Angeles.

"J*** se, razvest ću se od tebe", vikao je Jonathan na suprugu koja ga je zamolila da prestane pušiti e-cigaretu u avionu, otkrio je jedan od njihovih suputnika Daily Mailu.

I tada je također bio pijan, a s njima je bio tada jednogodišnji sin Wolf, no to ga nije spriječilo da se uvali u nove neprilike. Putnik koji je sjedio iza njega ispričao je novinarima da se Jonathan ponašao nestabilno i da je zastrašivao ostale putnike tijekom leta. Naručivao je alkoholna pića jedno za drugim i desetak puta je odlazio u WC te odbijao prestati pušiti e-cigaretu.

"Bio je toliko pijan da nije ni primijetio da su mu traperice u jednom trenutku pale do koljena. Na kraju su stjuardese molile njegovu supruga koja se bila odvojila od njega može li ga ikako pokušati smiriti", otkrio je putnik.

Policija ga je zbog takvog ponašanja opomenula i pušten je bez ikakve optužbe. Kasnije je u showu Larryja Kinga izjavio da će ostati priseban i da mu ispijanje alkohola više ne leži i da već dugo vremena zapravo ne pije. Tvrdio je da je na letu naručio samo jedno piće, zbog čega se njegova supruga naljutila i priznao je da se uzrujao, a na kraju se ispričao svim sudionicima incidenta i zahvalio policiji na razumijevanju.

U intervjuu za Event Magazine prije dvije godine priznao je kako je razočarao sam sebe, da je sam odgovoran za svoje postupke i da nitko drugi osim njega nije kriv, a otkrio je i da nije uopće pio alkohol prije 26. godine.

"Zapravo mi se ne sviđa okus alkohola. Ne patim od alkoholizma, zapravo sam alergičan na alkohol", tvrdio je glumac i tako očito pokušao zanijekati svoj i više nego očiti problem koji ga je polako, ali sigurno nažalost uništava.

Jonathan je prvu filmsku ulogu dobio 1994. godine u filmu "Čovjek bez značaja", a 1996. pojavio se u filmu "Michael Collins", kao glavni lik ubojice. 1999. godine glumio je u filmu "Zajahati s vragom", a zapažene uloge ostvario je i u filmovima "Titus", "Nacija Prozaca", "Spavat ću kad umrem", "Sajam taštine", "Završni udarac", "Iz Pariza s ljubavlju". Dobio je nagradu Zlatni globus za najboljeg glumca u miniseriji za ulogu u seriji "Elvis", a igrao je i jednu od glavnih uloga u seriji "Tudori".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +4 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene