Prati ih 11 milijuna ljudi!

Bile su samo prijateljice, ali onda se među njima rodilo nešto više i to pokazuju na svakom koraku, ne mareći ni za kog oko sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

JoJo Siwa i Kylie Prew snimljene kako se ljube u Los Angelesu samo nekoliko dana nakon što su se prvi put zajedno pojavile u javnosti.

Mlada američka reality zvijezda JoJo Siwa uhvaćena je kako ljubi svoju djevojku Kylie Prew prije nego što se zaputila na snimanje nove sezone "Plesa sa zvijezdama" s istospolnim partnerima.

Djevojke su se kao par u javnosti pojavile prije nekoliko dana, i to na crvenom tepihu premijere JoJinog filma "The J Team". Tamo su razmjenjivale poljupce i nježnosti pred fotografima i nimalo se nisu suzdržavale.

Bivša 18-godišnja zvijezda reality showa "Dance Moms" ranije se ove godine našla na naslovnicama kada je prvi put progovorila o pripadnosti LGBTQ zajednici, i to nakon što je objavila video u kojem pleše uz pjesmu Lady Gage "Born This Way".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

JoJo i Kylie počele su izlaziti ove godine, a isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Nedavno je izjavila kako se još uvijek identificira unutar svoje zajednice.

"Sada sam u vezi s djevojkom i zbog toga me možete zvati homoseksualkom. Nikada prije nisam bila zaljubljena niti sam ikoga privlačila osim Kylie", objasnila je.

JoJo, koju samo na Instagramu prati 11 milijuna ljudi, ne krije uzbuđenje što će biti dio takvog projekta, što je priznala i na svom Twitteru.

"Jako sam uzbuđena što ću biti dio "Plesa sa zvijezdama" i što ću plesati s djevojkom. Mislim da je to super. Bit će to nešto najbolje dosada i jedva čekam da upoznam partnericu", podijelila je s milijunima obožavateljima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene