nije krio suze

Potresna ispovijest glazbenika čija je supruga teško bolesna: ''Sve je počelo žestoko i brzo, nikad neću odustati od nje''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Lydon progovorio je o teškom stanju svoje supruge Nore Foster u britanskom showu "Good Morning Britain".

Popularni glazbenik i zvijezda benda Sex Pistols John Lydon prepun emocija progovorio je o bitki svoje supruge Nore Foster s Alzheimerovom bolešću u showu "Good Morning Britain".

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte fotku! Stjepan Hauser u društvu PUNK velikana!

65-godišnji John je u razgovoru s voditeljicom Susannom Reid kroz suze rekao kako nikada neće napustiti 78-godišnju suprugu, koja se bori s teškom bolešću.

John i Nora vjenčali su se 1979. godine, a njihovoj sreći nije bilo kraja sve do 2018. godine, kada joj je postavljena dijagnoza.

"Sve je počelo žestoko i jako brzo. Liječnici su me zasuli pitanjima - kada su počeli simptomi? Ali nisam im znao na to odgovoriti, uvijek je znala gubiti ključeve. Jesu li već to rani pokazatelji? Danas se može vratiti 20 godina unazad i sjećati se najmanjih detalja iz tog perioda. To je fascinantno. Za mene je to putovanje na kojem moram biti i neću je nikada napustiti", izjavio je John.

Ranije ove godine progovorio je o prihvaćanju Noring stanja i činjenice da je ono neizlječivo i neće se poboljšati.

"Postao sam njezin glavni skrbnik i to je nešto na što sam ponosan. I dalje vidim njezinu osobnost, još uvijek postoji, ali sve mi je to malo zbunjujuće. Nikada nemojte odustati od takvih ljudi, oni će uvijek biti tu", poručio je glazbenik.

John je otkrio i kako se sreća njihova 45-godišnjeg braka krila u svađanju.

"Vikali smo jedno na drugo i svađali se s velikim zadovoljstvom. Bilo je to olakšavajuće, morate to raditi i riješiti se tereta", izjavio je.

Pri kraju intervjua emocionalni je John pogledao u kameru i kroz suze izjavio: "Reci Nori da ju volim", na što je malo tko od gledatelja mogao ostati ravnodušan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Celebrity Ružno ismijavanje bivše supruge koštalo ga je ljubavi s 18 godina mlađom djevojkom, nije očekivao da će sve izaći u javnost?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene