nije im loše!

Holivudska lica okupirala Stradun, no prolaznicima su najviše za oko zapele skupocjene jurilice koje su pomno promatrali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac John Krasinski glavna je zvijezda popularne serije "Jack Ryan", a fotografima ni ovoga puta nije promaknuo.

Dubrovnik je ovih dana okupiran gostima iz holivudskog svijeta, a u gradu pod Srđem nastavljeno je snimanje popularne američke TV serije "Jack Ryan". Na dubrovačkom Stradunu u petak su bile poredane skupocjene jurilice koje su privukle pažnju prolaznika, a mnogi nisu odoljeli zastati da vide što se događa.

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Glumac John Krasinski glavna je zvijezda popularne serije, a fotografima ni ovoga puta nije promaknuo. Prošetao je sa svojom asistenticom, a na fotografe se nije obazirao.

Krasinski je najpoznatiji po ulozi u megapopularnom sitcomu "U uredu", a u seriji "Jack Ryan" igra naslovnu ulogu analitičara koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji što ga lansira u samo središte opasnosti.

Osim u serijama, ostvario je zapažene uloge i u brojnim holivudskim filmovima, od kojih su neki od najpoznatijih horor "Mjesto tišine", ratna drama "13 sati: Tajni vojnici Benghazija" i romantična komedija "Nešto posuđeno".

Inače, glumac je od 2012. u braku s glumicom Emily Blunt s kojom ima i dvije kćeri, sedmogodišnju Hazel i petogodišnju Violet.

Fotografije glumaca i seta u Dubrovniku pogledajte u galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Profimedia) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Whitney Houston (Foto: Getty) +12 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Od smrti neprežaljene dive prošlo je deset godina, način na koji je proživjela svoje posljednje trenutke i danas svima slama srca

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Franka Batelić Indira Levak Marko Grubnić +1 Paola Valić Bekić (FOTO: Privatni album) inMagazin Indira svira klarinet, Paola je udomila lisicu, a koju tajnu skriva Marko Grubnić? Donosimo neobične priče iz života slavnih koje sigurno niste znali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene