uvijek oduševi

Poslije fotografija u badićima za koje je svatko imao nešto za reći, sad je striptizom na plaži obilježila važan dan za nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez je videom koji je objavila na društvenim mrežama obilježila 20. rođendan svog drugog albuma kojim je pokorila svijet.

Prije nekoliko dana je oduševila čitav svijet svojom izvedbom na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena, a latino-diva Jennifer Lopez sada je zagolicala maštu svojih obožavatelja, i to zbog posebnog razloga.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Na društvenim mrežama je objavila video na kojem skida komad po komad odjeće i nakita uz svoj hit-singl "Love Don't Cost a Thing", kako bi proslavila 20. rođendan albuma "J.Lo".

"Sretan 20. rođendan mom drugom albumu "J.Lo". Zabavila sam se na nedavnom snimanju", napisala je uz video 51-godišnja ljepotica. Album je objavila u siječnju 2001. godine, a pokorila je svjetske top liste odmah nakon objave. Prodala je čak osam milijuna kopija tog albuma diljem svijeta, a isti tjedan kada je on objavljen, izašao je i film "Vjenčanje iz vedra neba".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer je inače prije godinu dana nastupala u poluvremenu Super Bowla sa Shakirom, na Times Squareu je nastupala u novogodišnjoj noći, a u međuvremenu je uživala kod kuće u Miamiju sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Par je već trebao pred oltar, no svečanost su odgodili zbog pandemije koronavirusa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene