nastup u new yorku

Jennifer Lopez sa suzama u očima ušla u novu godinu, slomila se tijekom emotivnog govora na koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez održala je novogodišnji koncert u New Yorku, a tijekom nastupa održala je emotivni govor u kojem se osvrnula na tešku godinu iza nas.

Latino-diva Jennifer Lopez nastupila je na Times Squareu na dočeku 2021. godine u New Yorku, a koncert je započela svojom novom pjesmom "In The Morning".

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Uspjeli smo, 2020. godina je gotova", rekla je Lopez na početku nastupa te se osvrnula na to kako je za nju prošla godina započela. "Godinu sam započela najvećim nastupom svog života kada smo Shakira i ja održale koncert na Super Bowlu. Tisuće ljudi su bile. Ipak, večeras su stvari nešto drugačije i to je OK. Ako nas je ova godina nečemu naučila, to je da budemo zahvalni na svemu što imamo i da cijenimo svaki trenutak", rekla je pjevačica.

"Izgubili smo previše. Previše", rekla je u emotivnom govoru tijekog kojeg su joj vidno došle suze na oči. "Večeras ćemo nastaviti sa životom i nastavit ćemo sanjati", zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Na svoj novogodišnji nastup Jennifer Lopez je stigla podzemnom željeznicom, a sve je objavila na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene