''Ovo je tako seksi!''

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez odrađivala je seksi snimanje na kojem je nosila haljinu s visokim prorezom, a ako je suditi prema fotografijama, pjevačica i glumica blista nakon prekida duge veze.

Jennifer Lopez (51) odbija komentirati svoj odnos s Benom Affleckom (48) koji intrigira javnost i posvetila se poslu. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Pjevačica je uhvaćena na snimanju u Miamiju. Ne zna se na čemu točno radi, iako strani mediji smatraju da je riječ o reklami. Jennifer je blistala dok je nosila crvenu haljinu sa seksi, visokim prorezom na desnoj nozi, kardigan i štikle. 

Lopez je odjevnu kombinaciju upotpunila naušnicama, velikim zlatnim ringovima, a imala je raspuštenu kosu. Pjevačica je i zaplesala na setu, zbog čega se prorez na haljini razmaknuo i pokazao njezine istrenirane noge. 

Njezin dobar izgled pohvalio je i stilist Rob Zangardi, koji je objavio njezinu seksi fotografiju. "Taj sjaj J. Lo", napisao je uz objavu na kojoj drži Jenniferinu nogu dok poziraju u ogledalu i vidi se dobar dio njezine stražnjice jer joj je haljina podignuta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

"Ovo je najseksi stvar koju sam ikad vidjela", "Navršit će 52 godine, a ima najbolje tijelo na svijetu", "Ona je kraljica", "Ovo je tako seksi", "Gdje se ja mogu prijaviti za tvoj posao?", komentirali su Robovi pratitelji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Profimedia) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) +0 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Iz dana u dan sve više nalikuje na svoju tragično preminulu majku, pojavila se njezina najnovija fotografija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene