što kažete?

Jennifer Lopez pohvalila se potpuno drukčijim imidžem, no mnogima se nije svidio: "Izgleda užasno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez pozirala je za magazin Allure, a kako voli promjene frizure i često nosi perike, učinila je to i ovog puta.

Pjevačica Jennifer Lopez (51) iznenadila je obožavatelje najnovijom promjenom imidža koju je napravila za naslovnicu magazina Allure. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, Jennifer je pozirala s kratkom kosom koju je njezin frizer uredio tako da izgleda mokro. Naslovnicom su se pohvalili pjevačica, ali i njezin stilist za kosu Chris Appleton objavivši ju na Instagramu. 

Jenniferin drukčiji imidž izazvao je brojne kritike. "Molim te, reci mi da je to perika", "Naravno da je perika. Pa znaš da J.Lo to nikad ne bi napravila svojoj pravoj kosi", "Izgleda užasno. Da izgleda nevjerojatno, više bi žena imalo takvu frizuru", "Volim ju s njezinom normalnom kosom", komentirali su. 

Ipak, dio obožavatelja pjevačice zaključio je da može imati bilo kakvu frizuru i izgledat će predivno jer je jedna od najljepših žena na svijetu. "Recite mi, koju frizuru ona ne može rasturiti?", "Predivna", "Kraljica", "Wow", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sama Jennifer pokazala je da je nosila periku na fotografiji za naslovnicu jer je objavila nove videe i slike na kojima se vidi da i dalje ima dugu kosu. Pjevačica voli nositi perike, pa tako ponekad ima i šiške te druge promjene imidža, no nikad ne dira svoju prirodnu dugu kosu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +5 Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Nekad i sad Ovako je izgledala davne 1990. godine, a na 52. rođendan izgleda kao da uopće nije ostarjela, još je i ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene