Godine su samo broj!

Možda ima 51 godinu, ali poslije potpuno gole fotke, sad se hvali i pozadinom koju je osigurala milijunskim iznosom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na Instagramu je objavila fotografiju u badiću i u prvi plan istaknula svoju bujnu pozadinu koju je nakon jednog nesretnog pada odlučila osigurati.

Pjevačka diva i glumica Jennifer Lopez nas je na samom početku 2021. godine podsjetila koliko dobro izgleda u 52. godini i pokazala da su godine za nju stvarno samo broj, i to dok je pozirala u bikiniju, u kojem se u prvom planu našao njezin zaštitni znak.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Takvim se izdanjem pohvalila na Instagramu, gdje ju prati 137 milijuna, i pokazala bujnu pozadinu koju je svojevremeno bila čak i osigurala, i to na milijunske iznose.

Točnije, na 27 milijuna dolara, a da bi ona kao i ostatak tijela izgledali besprijekorno, pjevačica svakodnevno naporno trenira, odlazi u teretanu i drži se stroge prehrane, a rezultati su i više nego vidljivi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Odluku da osigura svoju guzu pjevačica je donijela nakon što je na dodjeli American Music Awards pala ravno na nju dok je izvodila pjesmu "Louboutins" i očito nije pogriješila. A upravo je Jennifer jedna od onih koja je ponovno popularizirala ženske obline, nakon što su tijekom 90-ih godina u trendu bila izrazito mršava tijela.

Mnogi se slažu kako nikad prije nije bolje izgledala nego danas, a toga je i sama svjesna pa se na društvenim mrežama ne ustručava ni objavljivati fotografije na kojima pozira u potpunosti gola. To je učinila i nedavno kako bi najavila svoj novi singl. 

"Iznenađenje! Predstavljam vam službenu fotografiju za svoj novi singl 'In The Morning' koji će biti objavljen u petak", napisala je Jennifer tada uz fotografiju na kojoj nije nosila nosi ništa osim zaručničkog prstena na ruci.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene