prava diva!

Tijesna opravica u kojoj se pojavila jedva joj je obuzdala grudi, no to je nije spriječilo da priredi vatreni nastup!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez nastupila je u subotu u sklopu događaja Global Citizen, a svojom pojavom i plesnim pokretima sve je ostavila bez teksta.

Brojne svjetske glazbene zvijezde obilježile su u subotu navečer događaj "Global Citizen" svojim nastupima, a u centru pažnje i ovoga je puta bila latino-diva Jennifer Lopez.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Pjevačica je na pozornici ugostila neke svoje stare prijatelje pa su joj se tako na nastupu pridružili reperi LL Cool J i Ja Rule, s kojima je otpjevala neke od svojih najvećih hitova. Na pozornici se pojavila u velikom kaputu, a svi su ostali bez teksta kada ga je skinula.

Svoju impozantnu figuru istaknula je u pripijenom odijelu prelivenom zlatnim detaljima, a ono u što su svi gledali bio je njezin dekolte. Grudi je jedva ugurala u preusku opravicu, no kao i obično savršeno je nosila cijelu kombinaciju. Čak je sa svime uskladila i mikrofon koji je bio prepun zlatnih detalja.

Tijekom nastupa pokazala je i svoje sjajne plesne pokrete, a pjevačica je još jednom dokazala kako joj rijetko tko na pozornici može parirati.

Jennifer Lopez inače je posljednjih tjedana nerazdvojna od svog novog-starog dečka Bena Afflecka, a par se nedavno prvi put nakon puno godina zajedno pojavio i na crvenom tepihu.

Podsjetimo, par koji je svojevremeno stekao nadimak Bennifer upoznao se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004. godine.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. Nakon toga je četiri i pol godine bila u vezi s Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, a prekinuli su malo prije nego se doznalo za njezinu obnovljenu vezu s Benom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Celebrity Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene