Otkrila previše

Pogrešan odabir tajica 51-godišnje ljepotice, kroz prozirni materijal naziralo se više nego što je trebalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ništa ne prepuštaju slučaju te su tako već dan nakon Božića otišli u teretanu, a fotografi su ih snimili u ležernom izdanju.

Latino diva Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez ni u blagdansko vrijeme ne odmaraju od vježbanja, a samo dan poslije Božića fotografi su ih uhvatili na putu prema teretani u Miamiju.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Slavni par odmah je potrošio sve kalorije nakupljene tijekom obilnih obroka za praznike, no obožavateljima je nešto drugo zapelo za oko kod lijepe pjevačice. Jennifer je naime u teretanu otišla u uskim crnim tajicama, a nije uspjela sakriti da su potpuno prozirne.

Ipak, svi se slažu da Jennifer izgleda bolje nego ikada i u 52. godini, a njezinu izgledu dive se mnogi diljem svijeta. Nije tajna da Lopez redovito vježba te da zdravu životu može zahvaliti svoju liniju iz snova.

Inače, Jennifer Lopez u novogodišnjoj noći nastupila je na Times Squareu u New Yorku, a u emotivnom govoru istaknula je kako je 2020. godina sve naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo te da cijenimo svaki trenutak. U jednom se trenutku i rasplakala, no koncert je održala do kraja u stilu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene