Nije baš oprezna...

Lopez snimala selfije uoči povijesnog događaja za SAD pa dobila oštre kritike zbog jednog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i snimku nastale ispred zgrade Američkog kongresa pa dobila kritike obožavatelja.

Pjevačica Jennifer Lopez bit će jedna od izvođačica na inauguraciji novog američkog predsjednika Joa Bidena, a koliko je i sama uzbuđena i sretna zbog tog važnog događaja, pokazala je na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Tako je 51-godišnja Jennifer odmah po dolasku ispred zgrade Američkog kongresa okinula nekoliko selfija s vojnicima koji se brinu o sigurnosti i ponosno objavila snimku na Instagramu.

"Bila je velika čast provesti nekoliko trenutaka s ovim hrabrim muškarcima i ženama. Hvala vam na vašoj žrtvi i službi. Veličam vas danas i svakog dana. Pjevat ću za vas i sve Amerikance", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Ovo je tako moćno", "Dio si američke povijesti, jako sam ponosan i bit ćeš odlična", "Svi se smiju iza maski", "Ovo je odlična fotografija", "Slatki su kako poziraju zajedno", "Toplo mi je oko srca kad ovo vidim", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

No manje oduševljenje izazvala je fotografija na kojoj Jennifer sa svojom ekipom pozira ispred zgrade Kongresa, ali bez maski na licu, što se mnogima nije svidjelo i to su oštro kritizirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Činjenica je da smo još uvijek usred pandemije i COVID je posvuda, a možete ići na inauguraciju s gomilom ljudi. A najluđe je to što nitko od vas ne nosi masku", "Ovo nisam očekivao", "Nemate maske? Pazite na sebe", neki su od komentara koje je dobila.

Osim Jennifer na inauguraciji će nastupiti i Lady Gaga, koja će pjevati američku himnu, a specijalni televizijski program trebao bi voditi glumac Tom Hanks.

"Velika mi je čast što se pridružujem Bidenovoj inauguraciji 20. siječnja gdje ću otpjevati državnu himnu i proslaviti povijesnu inauguraciju Joea Bidena i Kamale Harris", napisala je Lady Gaga na svom Twitteru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene