Sve je zasjenila

Jennifer Lopez na događaju na kojem je gost bio i premijer Plenković istaknula dekolte s kakvim je već dugo nismo vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez se na koncertu Vax Live u Los Angelesu pojavila s dekolteom do pupka, a na događaju je bio i njezin bivši zaručnik Ben Affleck, s kojim se intenzivno druži nakon raskida zaruka s Alexom Rodriguezom.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) u nedjelju je nastupila na koncertu Vax Live u Los Angelesu, kojemu je cilj bio osvijestiti ljude koliko je važno cijepiti se i na kojemu je, među ostalima, gost bio i premijer Hrvatske Andrej Plenković, kako su uoči događaja najavili organizatori.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Prije nego što se popela na pozornicu, J.Lo se prošetala crvenim tepihom u izdanju u kojem je odmah pri dolasku zasjenila sve prisutne. Nosila je upečatljivi kombinezon s dekolteom do pupka koji je upravo zbog tog detalja mnoge podsjetio na njezinu legendarnu zelenu Versaceovu haljinu s dodjele nagrada Grammy 2000. godine.

Dekolte je naglasila i dijamantnom ogrlicom te je u ovom izdanju doslovno zablistala i pokazala da joj prekid godi, a zatim je za nastup promijenila još nekoliko seksi outfita koje možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Na pozornicu je prvo išetala u još jednom izazovnom kombinezonu sa zlatnim resicama, pa se svukla u šareni bodi koji je u prvi plan stavio njezinu čuvenu stražnjicu, za koju se šuška da ju je osigurala na 27 milijuna dolara.

Nastup je završila u žutoj haljinici s izazovnim prorezima u kojoj je pokazala i djelić svojih isklesanih trbušnjaka.

Zanimljivo je da je posebni gost na koncertu bio i njezin bivši zaručnik, glumac Ben Affleck (45), s kojim se pjevačica intenzivno druži otkako je raskinula zaruke s umirovljenim sportašem Alexom Rodriguezom (45) prije desetak dana.

Paparazzi su ih za vikend snimili i u istom automobilu, što je dodatno uzburkalo glasine o pomirenju para koji je svojevremeno stekao nadimak Bennifer.

Na događaju su nastupile i brojne druge zvijezde, uključujući Eddieja Veddera iz Pearl Jama i Foo Fighterse, a voditeljica je bila pjevačica Selena Gomez. Posebni gost bio je i princ Harry, koji je na pozornici održao govor, a cijeli koncert prenosio se na YouTubeu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +4 Madonna (Foto: AFP) Zanimljivosti Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene