povratak bennifer

Više nema dvojbe da su J.Lo i Ben Affleck ponovno par, pojavile se prve fotke na kojima razmjenjuju strasti i ne mare za druge oko sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su u strastvenom poljupcu u restoranu u Malibuu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su kako razmjenjuju strastvene poljupce, čime su potvrdili šuškanja koja kolaju već tjednima o obnovi veze u kojoj su bili prije gotovo dvadeset godina.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Snimka i fotografije paparazza objavljene u ponedjeljak u New York Postu prikazuju dvoje glumaca kako se u nedjelju ljube u restoranu u Malibuu, nedaleko od Los Angelesa. S njima su bili i neki članovi obitelji.

J.Lo. Lopez i Affleck, koje se nazivalo "Bennifer," bili su slavni par o kojem se ranih 2000-ih najviše pisalo. Naprasno su otkazali vjenčanje 2003., a nekoliko mjeseci kasnije i prekinuli.

Posljednjih tjedana par je više puta snimljen zajedno u Los Angelesu i Miamiju, nakon što je Lopez prekinula s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nakon četverogodišnje veze.

Fotografije objavljene u ponedjeljak prve su na kojima par razmjenjuje nježnosti, a možete ih pogledati ovdje

E! News je prošli tjedan objavio, navodeći neimenovani izvor, da se Lopez planira preseliti iz Miamija u Los Angeles kako bi provodila više vremena s Affleckom (48) i da traži školu za svoje 13-godišnje blizance Maxa i Emmu. Njih je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, za kojeg se udala samo pet mjeseci nakon prekida s Affleckom, a on je pak bio u braku s glumicom Jennifer Garner, od koje se također rastao.

(Hina)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene