Wow!

Ben i Jennifer prvi put na crvenom tepihu nakon 20 godina, nisu skidali ruke jedno s drugog, seksi fotke obišle su svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck pojavili se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji gdje su u potpunosti zasjenili sve druge uzvanike.

Jennifer Lopez i Ben Affleck pojavili su se zajedno na Filmskom festivalu u Veneciji, a bio je to njihov prvi crveni tepih nakon što su prije nekoliko mjeseci obznanili svijetu da su ponovno zajedno.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

52-godišnja Jennifer i 49-godišnji Ben bili su glavne zvijezde premijere filma" Posljednji dvoboj", a o njihovom se dolasku ne prestaje pričati. Što nije i čudno jer par je izgledao zaljubljenije nego ikad i nisu prestali izmjenjivati nježnosti i poljupce pred okupljenim fotografima.

Jennifer je blistala u bijeloj haljini dubokog dekoltea i izreza, a Ben je bio elegantan u crnom smokingu.

Inače, Jennifer i Ben vruća su tema svjetskih medija otkako se pojavila vijest da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a paparazzi prate svaki njihov korak.

Par je u lipnju prvi put snimljen kako se ljubi u javnosti tijekom obiteljske večeri na proslavi 50. rođendana Jenniferine sestre Lynde.

"Jennifer je uvijek gledala na Bena kao na čovjeka koji je otišao od nje. Bila je shrvana nakon što su prekinuli, ali tada joj nije preostalo ništa drugo nego prekinuti zaruke", dodao je anonimni izvor.

Vezu su započeli 2002. godine, a iste su se godine i zaručili. Vijest o raskidu zaruka šokirala je njihove obožavatelje 2004. godine, no čini se da se stara ljubav ne zaboravlja tako lako.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +3 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene