Što se zapravo događa?

Ljubakaju se gdje stignu i ne mare ni za koga oko sebe, ali neke i dalje čudi njegovo ponašanje, koje nikome nije promaklo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck ljubili su se na ulicama New Yorka, a ti prizori nisu promakli dežurnim paparazzima.

Jennifer Lopez i Ben Affleck nedavno su začudili svoje obožavatelje činjenicom da se ne prate međusobno na društvenim mrežama, kao i fotografijama na kojima je Ben bio vidno neraspoložen, a sada su uhvaćeni na ulicama u New Yorku i iako djeluju zaljubljeno, neki su uočili da je kod Bena i dalje nešto čudno. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Naime, 52-godišnja Jennifer i 49-godišnji Ben nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga i dijeliti nježne poljupce tijekom šetnje u njujorškom parku Madison Square, gdje su ih uhvatili paparazzi, ali on nije skidao zamišljeni izraz s lica, pa čak ni u trenucima kada se nasmijao.Par je zajedno stigao u New York, gdje je Jennifer nastupila na koncertu Global Citizen, na čijoj je pozornici progovorila i o svojoj ljubavi.

"S ljubavlju možemo sve. Ljubav čini čuda, vjerujte mi. Pretpostavljam da biste mogli reći da mi je mozak pun ljubavi. U posljednje vrijeme mi je na umu samo ljubav, ne znam što se događa", izjavila je pjevačica pred obožavateljima.

Jennifer i Ben su se ranije ovog mjeseca prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a otkako su se pomirili, par se gotovo ne odvaja niti u jednom trenutku.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Prvi put se pojavili u javnosti nakon vijesti koja ih je razbjesnila, a njihovi izrazi lica odaju da im i dalje zbog svega nije baš lako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene