Kakve noge!

Opak prorez na suknji Jennifer Aniston sve je iznenadio, a čini se da je glumica i grudnjak ostavila kod kuće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Adam Sandler snimljeni su zajedno na setu filma "Murder Mystery 2", čije je snimanje počelo ovih dana.

Holivudske zvijezde Jennifer Aniston i Adam Sandler snimljeni su prvi put zajedno na snimanju drugog nastavka filma "Murder Mystery" u Oahuu na Havajima, pri čemu je lijepa glumica plijenila pažnju atraktivnom odjevnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

52-godišnja Jennifer šetala je uz svojeg tri godine starijeg kolegu noseći na sebi suknju s dubokim prorezom s prednje strane, koja je istaknula njezine savršeno oblikovane noge, a sve je uskladila sa zelenom bluzom, ispod koje nije imala grudnjak, šeširom i visokim sandalama.

Povratak Audrey i Nicka Spitza, iliti likova koje Jennifer i Adam utjelovljuju, najavljen je u rujnu, odnosno više od dvije godine nakon što je prvi nastavak filma "Murder Mystery" premijerno prikazan.

Ovaj omiljeni filmski dvojac prvi je put zajedno radio na romantičnoj komediji "Just Go With It" iz 2011. godine, a ovo će im biti treći film u kojem oboje imaju glavne uloge.

Jennifer je nedavno svoje obožavatelje na Instagramu oduševila prirodnim izdanjem nakon što je pokazala prirodno lice bez trunke šminke na njemu, a posljednjih je godina isticala kako se osjeća sjajno u svojem tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije.

"Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", zaključila je u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene